GBZ-Menu

Show off your completed Game Boy Zero, or post your build logs here!
User avatar
hubbachubba
Posts: 7
Joined: Thu Mar 08, 2018 6:13 am
Has thanked: 1 time

Re: GBZ-Menu

Post by hubbachubba » Fri Apr 13, 2018 6:32 am

somatorio wrote:
Sun Mar 25, 2018 5:23 pm
Oh, great idea, this way we don't even need a new system =p
I really haven't noticed before that the configuration menu lists .sh as options too, so that's easy to do :)
Tomorrow i'll test it and update the install/update script :)
I've been trying to accomplish this. Any update on your end?

somatorio
Posts: 23
Joined: Sat Dec 02, 2017 3:47 pm
Location: Porto Alegre - Brazil
Has thanked: 6 times
Been thanked: 12 times

Re: GBZ-Menu

Post by somatorio » Fri Apr 13, 2018 8:13 am

hubbachubba wrote:
Fri Apr 13, 2018 6:32 am
somatorio wrote:
Sun Mar 25, 2018 5:23 pm
Oh, great idea, this way we don't even need a new system =p
I really haven't noticed before that the configuration menu lists .sh as options too, so that's easy to do :)
Tomorrow i'll test it and update the install/update script :)
I've been trying to accomplish this. Any update on your end?
didn't had any spare time :(
maybe this weekend i'll have some

Kingreefer
Posts: 2
Joined: Mon Apr 16, 2018 1:44 pm

Re: GBZ-Menu

Post by Kingreefer » Mon Apr 16, 2018 1:52 pm

Anybody have an idea as to why the menu wont show for me ....I am gonna make a jump here and assume its the 3b+ thats the issue but id like to know for sure if i can.
I went threw the install which all seemed to go just as it was said in YaYas thread....no errors that i could see ...i rebooted and menu never showed up ....so at first i thought.... maybe it was because of the theme that hyperpi uses .....so i switched it back to carbon and rebooted still nothing ..... as i said above im on a pi 3b+ using the new Hyperpie 2 Image(im using this image in ES mode still and not attract)...only have 1 controller plugged in its a 360 replica of some kind ... as i said no other issues that i am aware of but the menu just wont show ....if anybody has any ideas id love to hear them and also id just like to say a ty to all the people involved with making these little items available for us all you guys truly are great ty

somatorio
Posts: 23
Joined: Sat Dec 02, 2017 3:47 pm
Location: Porto Alegre - Brazil
Has thanked: 6 times
Been thanked: 12 times

Re: GBZ-Menu

Post by somatorio » Mon Apr 16, 2018 2:46 pm

it doesn't show up as a game system or it doesn't work when you select the menu?

Kingreefer
Posts: 2
Joined: Mon Apr 16, 2018 1:44 pm

Re: GBZ-Menu

Post by Kingreefer » Tue Apr 17, 2018 6:24 am

it does not show up as a menu item at all period ...its like it didnt install or something but the procedure seemed to go fine...i did not receive any errors

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: RetroRocket and 3 guests