Retropie on the Circuit Sword Lite ?

Having trouble with your GBZ build? Ask your questions here!
Post Reply
zirolox
Posts: 4
Joined: Fri Jul 06, 2018 9:05 am
Been thanked: 1 time

Retropie on the Circuit Sword Lite ?

Post by zirolox » Sun Sep 15, 2019 11:00 am

Hello, I've been searching how to install RetroPie on my Circuit Sword Lite for hours and found nothing :
If I just install it on the SD card it will erase the Circuit Sword Software, no ?
I don't understand what to do.

User avatar
rodocop
Posts: 1628
Joined: Mon Aug 22, 2016 3:14 pm
Location: Saskatchewan
Has thanked: 588 times
Been thanked: 578 times

Re: Retropie on the Circuit Sword Lite ?

Post by rodocop » Sun Sep 15, 2019 1:30 pm

Check here for the image file. Just install that on your SD card. It has retropie set up with all the proper scripts I believe.

https://github.com/kiteretro/Circuit-Sw ... e/releases

zirolox
Posts: 4
Joined: Fri Jul 06, 2018 9:05 am
Been thanked: 1 time

Re: Retropie on the Circuit Sword Lite ?

Post by zirolox » Sun Sep 15, 2019 10:48 pm

rodocop wrote:
Sun Sep 15, 2019 1:30 pm
Check here for the image file. Just install that on your SD card. It has retropie set up with all the proper scripts I believe.

https://github.com/kiteretro/Circuit-Sw ... e/releases
I already installed that (it's the "Circuit Sword Software" I was referring to) and unfortunately I don't think retropie is in it.

User avatar
VeteranGamer
Posts: 1698
Joined: Thu Jan 26, 2017 11:12 am
Location: London, UK
Has thanked: 494 times
Been thanked: 882 times

Re: Retropie on the Circuit Sword Lite ?

Post by VeteranGamer » Mon Sep 16, 2019 12:46 am

How are your installing it on to your SD card....

Are you just draging and dropping the file....
Or
Are you using a software to install and expand the .img
(After you’ve extracted it from the zip)



follow these instructions....
(there is NO need to download anything from the RETROPIE site, just use the one that Kite has on his Github)





.

zirolox
Posts: 4
Joined: Fri Jul 06, 2018 9:05 am
Been thanked: 1 time

Re: Retropie on the Circuit Sword Lite ?

Post by zirolox » Mon Sep 16, 2019 1:04 pm

VeteranGamer wrote:
Mon Sep 16, 2019 12:46 am
How are your installing it on to your SD card....

Are you just draging and dropping the file....
Or
Are you using a software to install and expand the .img
(After you’ve extracted it from the zip)



follow these instructions....
(there is NO need to download anything from the RETROPIE site, just use the one that Kite has on his Github)





.
I used a software to install the .img on the SD Card (64 Go).
The software just starts and runs the tests over and over again (I set the boot mode to normal).

zirolox
Posts: 4
Joined: Fri Jul 06, 2018 9:05 am
Been thanked: 1 time

Re: Retropie on the Circuit Sword Lite ?

Post by zirolox » Mon Sep 16, 2019 2:06 pm

Just reinstalled the software all over again and it works, thanks for the help !

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: BarbaraBon and 1 guest