Reboot loop (video inside)

Hardware-related questions that don't fit into any of the specialized hardware categories go here.
Post Reply
User avatar
skrapps914
Posts: 184
Joined: Sat May 28, 2016 8:14 pm
Has thanked: 63 times
Been thanked: 33 times

Reboot loop (video inside)

Post by skrapps914 » Mon Sep 19, 2016 10:38 pm

I'm running a test on my gbz, it boots, got as far as emulation station screen and it reboots
Anyone know why this is happening?
Here is a video
https://youtu.be/gwdeiAkohzA

KaiKona808
Posts: 51
Joined: Sat Aug 06, 2016 6:30 am
Has thanked: 20 times
Been thanked: 14 times

Re: Reboot loop (video inside)

Post by KaiKona808 » Thu Sep 22, 2016 6:34 pm

skrapps914 wrote:I'm running a test on my gbz, it boots, got as far as emulation station screen and it reboots
Anyone know why this is happening?
Here is a video
https://youtu.be/gwdeiAkohzA
I had the same thing happen. I think something went corrupt in the image during my build. Installed a fresh image of Retro Pie and it stopped.

User avatar
Camble
Posts: 879
Joined: Thu May 05, 2016 2:31 am
Location: Scotland
Has thanked: 269 times
Been thanked: 487 times

Re: Reboot loop (video inside)

Post by Camble » Fri Sep 23, 2016 7:16 am

Yep, most likely a corrupt SD card. Re-image and you should be fine.

User avatar
skrapps914
Posts: 184
Joined: Sat May 28, 2016 8:14 pm
Has thanked: 63 times
Been thanked: 33 times

Re: Reboot loop (video inside)

Post by skrapps914 » Sun Sep 25, 2016 5:13 am

Fixed the issue. It ended up being not enough power.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Dawilson123 and 1 guest