[Solved] Circuit sword wont boot.

Bizzyb
Posts: 14
Joined: Sun Jul 01, 2018 5:58 pm

[Solved] Circuit sword wont boot.

Post by Bizzyb » Mon Oct 08, 2018 8:22 pm

Hello, I recieved my circuit sword and made it through the sanity check. All rails appear to be getting power. I performed the first boot and get a gray screen and nothing else. I downloaded the image from the github and tried a couple different sd cards already. I'll attach some pics.
Attachments
20181008_205140.jpg
20181008_205140.jpg (3.14 MiB) Viewed 1581 times
20181008_195937.jpg
20181008_195937.jpg (2.45 MiB) Viewed 1581 times
Last edited by Bizzyb on Sun Feb 10, 2019 1:23 am, edited 3 times in total.

Bizzyb
Posts: 14
Joined: Sun Jul 01, 2018 5:58 pm

Re: Circuit sword wont boot.

Post by Bizzyb » Mon Oct 08, 2018 9:10 pm

More pics
Attachments
20181008_220247.jpg
20181008_220247.jpg (2.84 MiB) Viewed 1576 times
20181008_220257.jpg
20181008_220257.jpg (2.82 MiB) Viewed 1576 times

Online
User avatar
kite
Posts: 742
Joined: Thu May 12, 2016 4:30 am
Location: UK
Has thanked: 209 times
Been thanked: 265 times
Contact:

Re: Circuit sword wont boot.

Post by kite » Tue Oct 09, 2018 4:57 am

Thanks, it sounds like you have hit this issue here: https://github.com/kiteretro/Circuit-Sw ... creen-only could you take a read of that and follow the steps to send me an email :)

Bizzyb
Posts: 14
Joined: Sun Jul 01, 2018 5:58 pm

Re: Circuit sword wont boot.

Post by Bizzyb » Sat Oct 20, 2018 8:58 pm

All instructions have been followed regarding the faulty board. Was just wondering if you've had the chance to send out a replacement? Thanks :)

Online
User avatar
kite
Posts: 742
Joined: Thu May 12, 2016 4:30 am
Location: UK
Has thanked: 209 times
Been thanked: 265 times
Contact:

Re: Circuit sword wont boot.

Post by kite » Mon Oct 22, 2018 7:19 am

A number have gone out today :)

Bizzyb
Posts: 14
Joined: Sun Jul 01, 2018 5:58 pm

Re: Circuit sword wont boot.

Post by Bizzyb » Wed Oct 31, 2018 3:02 pm

The new CSO board arrived today. I'm really stumped. I opened the box switched boards over put in the SD card and got nothing again. Pgood and usbhub led are still not on. Nothing on the screen. I tried 3 different sd cards already, Toshiba, Sandisk and a generic brand with no results all class 10 cards. I'm really not understanding why I can't get the board to boot :( I'm going to run out and buy another sd card just to rule out the possibility of all my cards being bad. I've tried etcher and windisk32 to burn the image. All the videos I've watched and as others have shown me they just put the sd card in and the system boots up. I'm really at a loss :(

Bizzyb
Posts: 14
Joined: Sun Jul 01, 2018 5:58 pm

Re: Circuit sword wont boot.

Post by Bizzyb » Wed Oct 31, 2018 3:54 pm

Is it possible the compute module is bad?

Online
User avatar
kite
Posts: 742
Joined: Thu May 12, 2016 4:30 am
Location: UK
Has thanked: 209 times
Been thanked: 265 times
Contact:

Re: Circuit sword wont boot.

Post by kite » Thu Nov 01, 2018 3:31 am

Hey, i'm 99% sure I have an email from you yesterday (i haven't replied to it yet, and will do a little later today) but just a quick thing, if you put the SD (after imaging) into your PC, does it appear as a 56MB USB drive? Could you open it up and take a screenshot of the contents please?

Bizzyb
Posts: 14
Joined: Sun Jul 01, 2018 5:58 pm

Re: Circuit sword wont boot.

Post by Bizzyb » Thu Nov 01, 2018 9:10 am

Heres the requested pics. It does show as 56.8mb.
Attachments
20181101_100817.jpg
20181101_100817.jpg (6.63 MiB) Viewed 1366 times
20181101_100717.jpg
20181101_100717.jpg (7.22 MiB) Viewed 1366 times

Online
User avatar
kite
Posts: 742
Joined: Thu May 12, 2016 4:30 am
Location: UK
Has thanked: 209 times
Been thanked: 265 times
Contact:

Re: Circuit sword wont boot.

Post by kite » Thu Nov 01, 2018 9:43 am

ok, i'll reply with a pic of some places to probe a little later this evening

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests