No Audio

User avatar
Robochris
Posts: 266
Joined: Thu Feb 16, 2017 7:49 am
Location: Ohio
Has thanked: 74 times
Been thanked: 36 times

Re: No Audio

Post by Robochris » Tue May 07, 2019 4:58 pm

Yes actually, late last night. Not sure which pin but I reflowed solder on the audio chip and surrounding components several times. Everything seems good to go now.

User avatar
ekilla
Posts: 162
Joined: Sat Dec 09, 2017 8:04 am
Has thanked: 43 times
Been thanked: 50 times

Re: No Audio

Post by ekilla » Wed May 08, 2019 4:55 am

Robochris wrote:
Tue May 07, 2019 4:58 pm
Yes actually, late last night. Not sure which pin but I reflowed solder on the audio chip and surrounding components several times. Everything seems good to go now.
Ok cool. Ok since my was delivered soldered I think that´s probably not the problem on mine...
Damn, I can´t find the problem.

User avatar
ekilla
Posts: 162
Joined: Sat Dec 09, 2017 8:04 am
Has thanked: 43 times
Been thanked: 50 times

Re: No Audio

Post by ekilla » Wed May 08, 2019 5:29 am

How can I check if I2S is active?

User avatar
Robochris
Posts: 266
Joined: Thu Feb 16, 2017 7:49 am
Location: Ohio
Has thanked: 74 times
Been thanked: 36 times

Re: No Audio

Post by Robochris » Wed May 08, 2019 2:56 pm

ekilla wrote:
Wed May 08, 2019 5:29 am
How can I check if I2S is active?
Im not sure really.
I just kept reflowing the solder points with the tip of my iron. I did have my system on and a game running with the sound at high volume so you know when you find your weak spot lol.

Edit: I would also double check all your soldering on the surrounding resistors and caps and on the headphone jack and speaker.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest